Jump to content

Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  dr3ad : (28 March 2018 - 08:57 AM)

Getting coins voting at XtremeTop100 fixed. Many additions to NPC Scripting. Check changelog.

@  dr3ad : (18 February 2018 - 06:31 PM)

Some NPC Script updates. Addition of Target Type "NPC with specific GUID" and Action "Pause Waypoint Movement", so now the scripts can finally target specific npc based on guid

@  dr3ad : (06 February 2018 - 04:29 PM)

Reminder that you can now chose in Rank Manager whether player can only manipulate (e.g delete) his own gobs/npcs. Phase owner can now also change color of specific phase ranks a.k.a name color in .ph ann

@  dr3ad : (25 December 2017 - 10:52 PM)

NPC scripts now work in all phases that you own, additionally phase ranks now contain "Can Use NPC Scripting" option, so everyone who has Scripting perk can now promote people and let them help with scripting the phase

@  dr3ad : (04 December 2017 - 06:19 PM)

You can now browse already made NPC Templates and use their items while making a new NPC Template!

@  dr3ad : (02 December 2017 - 06:39 PM)

New command: .phase playlist #SoundID #LengthOfASongInSeconds will let you make phase playlists e.g 10 songs that will keep playing on loop from 1-10 and repeat. Every consecutive command use the song is added to the list. Use .phase pl clear to clear the playlist

@  dr3ad : (28 November 2017 - 10:49 PM)

Server is online!

@  dr3ad : (28 November 2017 - 07:50 PM)

Server is restarting and will be up in a couple of minutes as soon as phase cleanup is done!

@  dr3ad : (28 November 2017 - 07:19 PM)

Gameobject cleanup will take place soon, all accounts inactive more than 6 months will have their character's phases deleted as we're reaching 15 millions gobjects mark!

@  dr3ad : (21 November 2017 - 04:27 PM)

New command: .gob near will list Top 10 Closest gameobjects and their guids/scales

@  dr3ad : (19 November 2017 - 01:56 PM)

New command: .gob state 0 3 will activate gameobjects such as doors permanently.

@  dr3ad : (25 October 2017 - 07:31 PM)

New commands .phase history and .phase capacity have been added! Check Changelog for more info.

@  dr3ad : (06 October 2017 - 07:52 AM)

Issue with server restarter has been fixed. Server is online.

@  dr3ad : (01 September 2017 - 01:11 PM)

Xtremetop100 voting will now properly award silver coins.

@  dr3ad : (13 August 2017 - 10:26 PM)

A couple of new things were added. Read more here.

@  dr3ad : (12 August 2017 - 12:26 PM)

If you had issues connecting with RPHTiny (such as CDN error) please re-download RPHTiny, all issues have been fixed!

@  dr3ad : (04 August 2017 - 12:44 AM)

Server is online! There was a minor issue with server startup that caused it to stay offline, all back on track now though!

@  dr3ad : (29 July 2017 - 05:24 PM)

Fixed despawning of gobjects happening with .gob tele command! Also Gobject List is now available in account panel where you can edit signs & other gobs.

@  dr3ad : (26 July 2017 - 11:01 PM)

New command: .char create #className => allows you to have unlimited characters on the account by bypassing client restrictions! Example usage: .char create druid

@  dr3ad : (24 July 2017 - 12:55 PM)

Fixed "Announce spam" ban bug that happened to few people, everything's good now.


Photo

Can't register new account on main site


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 SevenAnari

SevenAnari

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 08 June 2017 - 12:12 AM

I've been trying to create an account on the main site for the past week without success.  I fill out the registration form successfully, it sends me a confirmation link via email; but the confirmation link (which does appear to be a valid confirmation link, with a random hash and everything) just ends up redirecting me back to the registration form with an error message at the top reading "Server is down or in process of restarting.  Please try again in 5 minutes."

 

I've tried waiting 5 minutes, 30 minutes, an hour, several days; to no avail.  I've verified the main page indicates that the server is up, but it doesn't seem to matter.  Attempting to log in anyway, despite the apparent failure to validate email returns a message that the account doesn't exist.   I've tried filling out the registration form again (with all the same details); which appears to work and dutifully sends me another confirmation link which also does not work.  I've tried filling out the registration form with a different username/etc., which also does not work.   I've tried multiple different browsers, both with and without extensions like adblock, to the same result.

 

Is account registration broken, or is it me?

 

(Screenshot of the error message shown upon following the validation link from the email is attached.)

Attached Files



#2 dr3ad

dr3ad

    The Mightiest of All

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6392 posts

Posted 08 June 2017 - 11:07 AM

I've been trying to create an account on the main site for the past week without success.  I fill out the registration form successfully, it sends me a confirmation link via email; but the confirmation link (which does appear to be a valid confirmation link, with a random hash and everything) just ends up redirecting me back to the registration form with an error message at the top reading "Server is down or in process of restarting.  Please try again in 5 minutes."

 

I've tried waiting 5 minutes, 30 minutes, an hour, several days; to no avail.  I've verified the main page indicates that the server is up, but it doesn't seem to matter.  Attempting to log in anyway, despite the apparent failure to validate email returns a message that the account doesn't exist.   I've tried filling out the registration form again (with all the same details); which appears to work and dutifully sends me another confirmation link which also does not work.  I've tried filling out the registration form with a different username/etc., which also does not work.   I've tried multiple different browsers, both with and without extensions like adblock, to the same result.

 

Is account registration broken, or is it me?

 

(Screenshot of the error message shown upon following the validation link from the email is attached.)

Try another browser, or delete cache on current one



#3 SevenAnari

SevenAnari

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 08 June 2017 - 01:43 PM

I'm a Chromium developer at Google, rest assured that I've gone through all the usual client-side rituals to isolate and resolve the problem to no avail.  As mentioned, I've already tried multiple browsers, even through the symptoms presenting don't point to a client-side issue.  Chrome, Firefox, IE 11, and Edge;  all but Chrome came in with a clean cache right from the start, Chrome did on subsequent attempts as well.   For giggles I even tried registering with Lynx, but invalid HTML on the agreement page prevents it from successfully registering.   In all cases, I'm receiving a definitive response from the server indicating an error message from the validation request occurring server-side (the message itself is included in the screenshot from my first post).  

 

Attached you'll find a detailed network log from Firefox, log.txt-main.28444, following the click from the validation email's link through the email's sendgrid link, which 302 redirects to the wrapped page=confirm_email, which immediately 302 redirects to page=register (instead of, I presume, redirecting to some confirmation page).   That last redirect is in the log with the request on line 719, and the response on line 1078.

 

Also attached is an HAR log file, archive.har, of the same requests.  (You'll need an HAR file viewer to make sense of this log; there's a good one available for free on the Chrome extensions store.  Or you can take me at my word that the requests all look normal as far as the browser is concerned.)

 

Something else I noticed is that I'm able to successfully submit the registration form multiple times with the same username each time (and receive a new validation email with a different link); which was a bit surprising to me as I expected to get an error that the username was already in use (by the still-unvalidated account from my first try) on subsequent attempts.  This may be expected depending on how registration is implemented, but I thought I'd mention it at least because it was surprising to me.

Attached Files

  • Attached File  logs.zip   279.35KB   0 downloads


#4 qchristianp

qchristianp

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 14 June 2017 - 10:09 AM

same here...I used three different browsers nothing works !