Jump to content

Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  dr3ad : (17 October 2019 - 01:15 AM)

Added feature "Lookup retail NPC equipment" to the account panel for the upcoming item forge, can be seen on the right.

@  dr3ad : (16 October 2019 - 12:41 PM)

18 hours uptime. #record

@  dr3ad : (14 October 2019 - 08:56 PM)

Fixed some important performance issues, server back online

@  dr3ad : (13 October 2019 - 04:20 PM)

Server is up again, fixed some crash issues.

@  dr3ad : (12 October 2019 - 11:54 PM)

Server back online.

@  dr3ad : (12 October 2019 - 11:49 PM)

Server up in 3 mins. Applied some fixes.

@  dr3ad : (10 October 2019 - 09:49 PM)

Server has been started. Up in 3 mins.

@  dr3ad : (10 October 2019 - 09:47 PM)

5-10 mins downtime while we apply some changes

@  dr3ad : (10 October 2019 - 05:05 PM)

9 hours uptime #record. Thanks everyone for testing.

@  dr3ad : (09 October 2019 - 08:32 PM)

You can now spawn/create NPCs that have BFA Display ID without getting "Can't find NPC error" once you try to spawn NPC in-game.

@  dr3ad : (09 October 2019 - 02:57 PM)

Fixed restarter, server back online.

@  dr3ad : (09 October 2019 - 02:39 AM)

Added about 23k more .wmo gameobjects. Full list of gameobjects will be posted soon.

@  dr3ad : (08 October 2019 - 07:20 PM)

Fixed .phase promote command and loading of phase ranks

@  dr3ad : (08 October 2019 - 06:36 PM)

BFA Races added to NPC template creation page.

@  dr3ad : (08 October 2019 - 04:34 PM)

Fixed the "Failed to retrieve" password error that some people may have gotten in their web account panel. Check your panel again now.

@  dr3ad : (08 October 2019 - 04:28 PM)

Also there's been a known issue with incorrectly copied TRP or TRP in general that gives you disconnect as soon as you login. If you have this issue try deleting TRP then logging back in.

@  dr3ad : (08 October 2019 - 04:19 PM)

Added website feature "Fix character DC problem" in account panel which will fix characters that you get disconnected on when you login.

@  dr3ad : (08 October 2019 - 03:45 PM)

.gob state command fixed, you can do .gob state 0 3 now to activate light gobs. Also fixed loading of gameobjects that already had state set previously. Effective on next restart.

@  dr3ad : (07 October 2019 - 08:00 PM)

RPH 735 has just been put up online if you wish to copy over some character related stuff to BFA. RPH 735 will be up for the next 48 hours. However you have to set new realmlist: SET portal "leg.rpheaven.org"

@  dr3ad : (07 October 2019 - 07:36 PM)

Another crash fixed


Photo

An issue with Montytiles.

Disappearing Tiles

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 7oda

7oda

    Some person

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 119 posts

Posted 11 April 2019 - 12:16 PM

Hello there again RPH, there have been an issue with montytiles lately. For some reason, Some of the tiles I place keep on disappearing either after some time or a server restart. Such issue became annoying specially when you have to redo what keeps disappearing on itself over and over...

So any useful bits of information on that?

 

Edit:

Apparently this issue applies to all game objects as well. 


I'm known as Space.


#2 Lythiria

Lythiria

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 posts

Posted 11 April 2019 - 12:23 PM

Hey 7oda! 

I've had this problem a few times too, I've found the cause is when using '.gob move' on objects sometimes they show up in a different place when in reality they haven't moved. The only way I know how to recognise if this has happened is use '.gob go' which takes you to the centre of that object. You should then be able to tell if the object has 'actually' moved or not with that, depending on whether it took you to it's new centre or old centre. I'm sorry if what I said didn't make sense, if you send me a message (My discord is Lyth#4187) I'll try to show you in-game what I mean.

Hope this helped! 



#3 Gavinlad

Gavinlad

    resident slann-priest

  • Banned
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1372 posts

Posted 11 April 2019 - 12:33 PM

The issue isn't with the tiles.

When you use .gob clone and .gob move on the same object, you need to move the object in the Z axis too or else sometimes it doesnt save the location right.
  • NilithAth likes this

W7yTvF8.png