Jump to content

Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  dr3ad : (20 November 2019 - 01:26 AM)

Fixed creation of custom items, all newly made items will now appear correctly. Also voting on Xtremetop100 now works and will award vote coins.

@  dr3ad : (08 November 2019 - 09:53 PM)

Performing minor maintenance, server up within 30 mins.

@  dr3ad : (07 November 2019 - 09:33 PM)

Minor downtime while some issues were worked on, server back online.

@  dr3ad : (07 November 2019 - 04:36 AM)

Item Forge now fully works with hidden (NPC) displays and custom items were wiped, however there won't be any more wipes in the future. Also .refresh no longer displays annoying goggles.

@  dr3ad : (05 November 2019 - 05:43 AM)

Server back online.

@  dr3ad : (05 November 2019 - 02:51 AM)

We are having some issues with the host machine, non related to RPH and we're working to bring server up asap.

@  dr3ad : (03 November 2019 - 08:04 PM)

Server back up, we shouldn't be seeing any long downtimes anymore as all issues have been addressed.

@  dr3ad : (03 November 2019 - 05:37 AM)

Server back online, had some downtime while installing server restarter on new host.

@  dr3ad : (02 November 2019 - 07:53 PM)

Server up also gameobjects are back, we had some downtime due to transfer to a new better host.

@  dr3ad : (02 November 2019 - 04:09 AM)

Download new 8.2.5 client here. Custom gameobject patch has been disabled temporary as we're fixing the way custom patch is streamed to the client. Custom gobs will be back within 24 hours.

@  dr3ad : (01 November 2019 - 10:26 PM)

We updated to 8.2.5 as we had some issues due to Blizzcon today removing 8.2.0 version from their content delivery network and hence half of people getting "Streaming error". We will post new 8.2.5 Wow.exe in couple of minutes, you just need to drag it into your existing RPHTiny/_retail_ folder.

@  dr3ad : (31 October 2019 - 05:19 PM)

Make sure to delete your cache folder if you experience freeze on character selection screen.

@  dr3ad : (30 October 2019 - 10:59 PM)

If you had problem where your RPHLauncher wouldn't launch at all, try again now.

@  dr3ad : (26 October 2019 - 02:57 AM)

Fixed crashes that were just happening due to crashy spell. Server up in 2 mins.

@  dr3ad : (23 October 2019 - 04:40 PM)

Fixed crashes happening in start as well as in other phases.

@  dr3ad : (22 October 2019 - 06:52 PM)

You can now make Night Elves with Nightwarrior eyes. It should be under Skin section.

@  dr3ad : (17 October 2019 - 01:15 AM)

Added feature "Lookup retail NPC equipment" to the account panel for the upcoming item forge, can be seen on the right.

@  dr3ad : (16 October 2019 - 12:41 PM)

18 hours uptime. #record

@  dr3ad : (14 October 2019 - 08:56 PM)

Fixed some important performance issues, server back online

@  dr3ad : (13 October 2019 - 04:20 PM)

Server is up again, fixed some crash issues.


Photo

I keep trying to log in, keep getting "Disconnected"


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 DominionDN

DominionDN

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 23 posts

Posted 08 October 2019 - 08:46 PM

Heres what I did, I opened the _retail_ folder in the updated version of the server. I put those files into the last version. I then put the RPH Launcher into the same folder. After that I opened the game. I attempted to log in with "BNET NAME GIVEN IN ACCOUNT MANAGEMENT" and "PASSWORD I USED TO SIGN IN ON THE MAIN PAGE NOT FORUM" I know for a fact I'm signing in right. But I have no clue whats wrong. Should I try redownloading the client entirely maybe? I don't know, someone help please, if I figure it out before someone comes to help, I'll state it here.



#2 dr3ad

dr3ad

    The Mightiest of All

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6845 posts

Posted 08 October 2019 - 08:49 PM

Heres what I did, I opened the _retail_ folder in the updated version of the server. I put those files into the last version. I then put the RPH Launcher into the same folder. After that I opened the game. I attempted to log in with "BNET NAME GIVEN IN ACCOUNT MANAGEMENT" and "PASSWORD I USED TO SIGN IN ON THE MAIN PAGE NOT FORUM" I know for a fact I'm signing in right. But I have no clue whats wrong. Should I try redownloading the client entirely maybe? I don't know, someone help please, if I figure it out before someone comes to help, I'll state it here.

It could be TRP addon causing issues, try deleting it. On the other hand, you have to use RPH Launcher.exe, are you doing that?

Either way server is restarting so it might be that too, try again in 5 mins.



#3 DominionDN

DominionDN

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 23 posts

Posted 08 October 2019 - 08:50 PM

I did, but it wasn't working at first, I should of tried after using the wow.exe though huh? Lemme see if it'll work now. Thank almighty god of mine Dread for this suggestion. *Bows*

I feel like making a shrine because I keep calling you my god XD

Just gonna edit for clarification, I'm joking



#4 DominionDN

DominionDN

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 23 posts

Posted 08 October 2019 - 08:55 PM

The RPHLauncher won't work, I think I'm just gonna try reinstalling the whole client.



#5 DominionDN

DominionDN

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 23 posts

Posted 08 October 2019 - 09:05 PM

That didn't work* Also tried remove TRP. No idea what else to do



#6 dr3ad

dr3ad

    The Mightiest of All

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6845 posts

Posted 08 October 2019 - 09:08 PM

That didn't work* Also tried remove TRP. No idea what else to do

you have to let RPH launcher run for a while on the first run, for me it takes 15-20 mins, watch it in Task Manager, if its showing network activity then its all good



#7 DominionDN

DominionDN

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 23 posts

Posted 08 October 2019 - 09:23 PM

No no no, the server opens, but I still get the disconnected thing is the issue. I open the client, login, select the server, and get "Disconnected" uh hold on

 

EDIT: You little son of a bitch, now you wanna work. Ok nevermind, it finally opened